erotika

Dobrodošli v svet svinganja, v svet užitkov in zabave za odrasle.
S pomočjo HardParty.si, bo letošnja jesen še bolj barvita, skrivnostna in strastna. Tukaj sta na vrsti vidva. Ona in on, polna strasti in brez predsodkov, željna sexy zabave za odrasle. Naj se čarovnija svinganja začne.
Moje ime je Nina in svinganje je moj stil življenja. Sem srečna, zadovoljna, vezana ženska v svojih najlepših tridesetih. Potrebna, čutna. Uživam v sexy perilu, visokih petkah, dobri glasbi, drznem makeupu in dobrih svinger paryih.
Moja samozavest potem zraste, sorazmerno tudi naslada, pohota in orgazem. Vsaka ženska je sexy in poželjiva, če se počuti tako. Resnično obožujem prave, pristne svinger partye, kjer si, vse ženske in moški, pustimo domišljiji prosto pot. Kjer kapljice potu dušijo krike naslade. Telesa v krčih od užitka. Že zadnjih petnajst let odkrivam čare in radosti sexa z več partnerji, partnericami, odkrivam samo sebe… v srcu zvesta vedno.
Svoje izkušnje in spoznanja si želim deliti tudi z vami, vsemi željnimi spoznavanja in odkrivanja sveta svinganja in svingerjev. Prevečkrat vidim, slišim strahove, katere imajo pari, punce, fantje. Nepotrebna izguba časa, resnično. Želim si pregnati vaše strahove in potešiti vaše strasti. Za vsako vajino vprašanje imam odgovor. Pustita mi le, da vaju bolje spoznam.
V življenju sem vedno izbirala seksualne moške, brez predsodkov, z možgani. Posledično je zato, tudi moj prvi partner na poti svinganja, postal moj sošolec. Hvaležna. Prvi svinger party, štirinajst dni po poroki. Tako so minila leta, partyi takšni in drugačni, obiski mest in spoznavanja svingerskih scen, Berlin, Dunaj, Amsterdam, London… in ne pozabimo naše Ljubljane, Maribora, Kopra in Sežane. Povsod je drugače, lepo, zanimivo, pohotno.
Po vsakem partyu sem se počutila fenomenalno, potešeno. Ne pozabimo pa, da navkljub vsem hedonističnim užitkom, obstajajo tudi pravila. Ponavadi napisana, nekje že kar »nepisana«. Brez strahu, nobenih extemov. Je pa res, da ženske igramo glavno vlogo. Torej, tu ni prostora za lubosumje, sebičnost.
Upam, da mi je uspelo zanetiti iskrico zanimanja za svinganje.
Za več informacij, vaju vabim v »Šolo Swinganja«.
Za vse hedoniste «Šola Swinganja« …. kmalu! (samo za pare)
vaša Nina
»Živi življenje!«
Po nizu nenavadnih, srečnih naključij in srečanj, mi je v čast in neizmerno veselje, da sem spoznala enkratno ekipo HardParty.si, katera mi je dala možnost, da slovensko svingersko sceno obarvamo z še več čutnimi užitki na naših partyih.

erotika5

erotika1