Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani HARDPARTY.SI. Tu smo svoj prostor pod soncem našli tisti, ki se družimo, povezujemo in združujemo v nam vsem skupnem interesu. Družijo nas sproščene swingerske zabave, prežete z erotičnim nabojem ter spolne igrice brez tabujev in postavljenih mej. Skozi druženja v preteklosti smo v svoji podzavesti odkrili mnoge skrite želje in že neizživete sanje, fetiše. Znova in znova pa se pojavljajo tudi nove, sveže, misli z novimi prijatelji, v novem okolju. V družbi, ki te ne obsoja, temveč razume. Nismo prav nič drugačni, samo upamo si poskusiti in okusiti užitek in naslado. Poleg sproščenega seksa in izmenjav partnerjev v vseh mogočih kombinacijah, smo v letu 2015 odkrili že zabave bolj dominantnega tipa. Sprva presenečeni, morda tudi malo prestrašeni, smo začeli odkrivati svet BDSM SCENE. Svet dominacije.

erotic

lisice

Če vas zanima tematika iz uvoda, smo prepričani, da ste na pravi spletni strani, med sebi enakimi. Spletno stran želimo uporabljati varno in diskretno, zato naša skupnost raste po principu snežne kepe. Skozi kontakte, intimne pogovore in priporočila nas je vedno več. V velikem loku se želimo izogniti zbiralcem fotografij in dopisovalcem. Nepovabljenim, ki bi v naši družbi delali zgolj inventuro. Prav zato je za vstop v našo družbo potrebno povabilo, priporočilo.

Bondage in disciplina, sadizem in mazohizem (BDSM), sami pojmujemo z drugo besedo IGRA oziroma vodena igra. Ali že drugače, igra vlog. Vedno se določijo pravila in okvirji v katerih se igramo, meje, do katerih smo pripravljeni iti ter fetiši, ki jih skozi nepisan scenarij želimo izživeti. Torej tisto, kar je morda skrito v najbolj oddaljenem kotičku našega uma, prenesemo v realnost. Dominantna vloga tistega, ki igro vodi, je ključna, saj daje pečat in smisel same igre, saj si to želimo. Ključno spoznanje je ravno želeti si in hoteti. Markiz de Sade se je v svojih delih veliko ukvarjal tudi z erotiko in opisovanjem spolnih fantazij. Njegovo razmišljanje je v tistem času vejalo za revolucionarno, nas pa vodi do ključnega spoznanja, kaj so za nas dominantne igre. Te predstavljajo/omogočajo skrajno svobodo kjer ni zavor, tabujev in mej seveda le, če je to cilj vseh udeleženih.

33

threesome

Najpogosteje nevedni ljudje BDSM enačijo z bolečino in na teh stališčih vztrajajo. Seveda je takšno razmišljanje zmotno. Zgolj in samo sadomazohizem govori o bolečini, medtem ko so nadvlada, fizična prisila, poniževanje in dominacija zgolj vzvodi, ki nas pripeljejo do cilja, ugodja. Nismo prav nič drugačni, prav nič pomoči potrebni. Gre preprosto za spoznanje, da smo potrebni družbe tistih, ki si dejansko upajo priznati in razkriti svojo domišljijo in fetiše. In skozi igro izživeti prvo, ter izpolniti drugo.