VIDEO

Hvala zanesenjakom iz HARDPARTY.si, da so me povabili k sodelovanju in mi omogočili, da na tej strani počnem tisto, v čemer sem najboljša. Da pomagam razbliniti nekatere tabuje, ki so nesmiselni in povsem nepotrebni.

VIDEO

domina

Ob povabilu za udeležbo na enega izmed swingerskih partijev lani pozno jeseni v Ljubljani, nisem niti pomislila, da bom v mnogih prižgala ogenj, zanetila zanimanje… In sedaj sem tu, na spletni strani, za katero iskreno upam, da se resnično želi izogniti dopisovalcem in zbiralcem fotk, ki jih srečamo drugje. Da bom mnoge uspela iz povsem virtualnega sveta popeljati v spontano akcijo, spet druge iz zgolj pozicije opazovalca v aktivnega igralca… Pri meni ni tabujev.
Limitov v sami igri še nisem začutila. Dominacije nikoli nisem smatrala kot scenarij, ki ga je potrebno realizirati. Gre preprosto za odziv, ki ga med seanso začutim. Ti daješ meni in jaz tebi. Odziv. Energijo. Užitek. Dihanje. Po tem te začutim.

domina nova

studio

Fetiši mojih strank vodijo igro. So njihovi in jih je potrebno izživeti. Samo oni pišejo scenarij, po katerem se odvija igra. Brez vsiljevanja, tega nisem marala nikoli. In ker so skrite misli individualne narave, tudi vsaka seansa poteka drugače, je unikat. Zato se veselim vsake posebej. In jo doživljam intenzivno, skupaj s tistim, ki je v danem trenutku moj partner.
Ponosna sem na svoj studio za dominacijo v Ljubljani. Joj, ko bi stene znale govoriti. Pa ne. V tem je čar, pogled po seansi govori vse. Seanse je konec, skupaj zapuščava svet, v katerem sva se igrala, spomini pa ostanejo. In pričakovanja za naslednjič. Bo huje, kot je bilo danes? Bolj ostro ali zgolj z več pridiha erotike?

dgsi

domina2

Pravite, da sem lepa. Atraktivna. Najdejo se tudi taki, ki jim nisem všeč. In prav je tako. Svet bi bil prekleto dolgočasen, če bi vsi delili ista mišljenja. Ne odstopam pa od mnenja, da domina mora izžarevati erotično plat, da se občutek strahu ali nelagodja med samo seanso dejansko mora mešati s poželenjem. Kako bi me vzel, ko te spustim z verige?
Ko se bom morala skrivati v tesna usnjena oblačila in več skriti kot pokazati, bo moja pot končana. Ko se počutim lepa, sem zadovoljna. In ko sem takšna, sem tudi dobra. Krog je zaenkrat sklenjen. In v njegovem obroču sem trenutno srečna in zadovoljna. Naj traja.

roka picka 2

 

gaja.seansa@gmail.com

051 833 767