Ko se dominacija začne na plaži

Ko se dominacija začne na plaži

Pretekli vikend sem skupaj s prijatelji skušala ujeti nekaj sončnih žarkov na naši obali. Takšna vikend druženja so vedno prijetna. Sončna svetloba, ki je zavoljo dela, večkrat nisem deležna, pa me spet napolni z energijo. Sproščene debate na plaži so v šali večkrat povezane z mojim delom. Tisti, ki me poznajo tako kot sem, vedo o meni vse in prav je tako. Ena izmed večkrat izrečenih fraz je… “če ne boš priden, te pošljem h Gaji…”. Scenarij se je odvijal podobno tudi tokrat, tema pa strap-on akcija. O strapu bi sama lahko pisala romane. Sem ena izmed tistih, ki ves čas trdi, da moški sploh ne vedo kaj zamujajo, če tovrstne prakse še niso poskusili. Ne gre za kazen, temveč popoln užitek, ki gre večkrat mimo tistih, ki niso v stanju eksperimentirati. Ali vsaj poskusiti. Ker sem omenila, da tokrat prav zares nimam s sabo nobenih tovrstnih igračk, se je soprog prijateljice počutil varnega, “škoda, pa sem ravno tokrat želel poskusiti.” Očitno je vse naštudiral, ob sončnem zahodu, ki se je počasi napovedoval na obzorju je bilo jasno, da do prvega sex shopa več ne bo mogoče priti… “Ti to resno?”, ga vprašam in pogumnež odgovori, “seveda, bova pač drugič.”

Moj tip me pozna v dno duše in kadar se zaveda, kaj se pripravlja, ima nekaj prav smešnih kretenj, ki me večkrat spravljajo v smeh. Tako mi ne more nič prikriti, na drugi strani pa sem včasih kar besna, saj mu nič ne uspem skriti sama. Prekriža noge na ležalki, si počasi prižge cigareto… ne vem kaj mu naj obljubim, da bo prenehal s to razvado… in pogleda prijatelja, “tole si zastavil malo tvegano.” Vstanem in se začnem oblačiti, presenetim vse, razen njega seveda. Zanima me, “do kdaj je odprt Spar? ” Dobim ugoden odgovor, “do devetih.” Vesela sem… “Prav, grem nakupit igračke za seanso … midva se bova igrala in onadva bosta pripravila večerjo. Moj pogoj je, da lahko snemam in fotografiram in to objavim.” banana 001Vsi so razumeli vse, samo enemu nekako ni bilo več do smeha. Ugovarjal ni nihče, saj vsi vedo, da to pri meni itak nima smisla. Ko sem odhajala, sem za svojim hrbtom slišala smeh prijateljeve soproge, ki mi je kar šepetal na uho, kako ji je fino, ko se je nekdo pravkar ujel v past. Med vožnjo v trgovino v glavi naredim osnovni spisek… hrenovka mala, pa večja… kranjska klobasa, banane, kakšna kumara ali bučka… full mi je bilo dobro… Ne maram gneče ob sobotah, ko vsi nakupujejo kot da bo naslednji dan konec sveta. Hitro opravim vse potrebno in šibam nazaj v apartma. Tista, ki sta bila določena za pripravo večerje, se veselo vrtita v kuhinji, Erik pa malo zamišljeno sedi za mizo na terasi in pije pivo… Usedem se za mizo in se mu smehljam… sem že v svojem filmu… vprašam ga, “a veš kaj večkrat vprašajo moji fantje, ko me čakajo za seanso?”
“Ne,” odvrne.
Če imajo še čas za kavo. Ampak sama jim odgovorim, da naj spijejo raje dva Jacka.
“Glej, sem malo tuhtal, saj lahko tudi drugič…”
“Ne, na plaži sva začela in v spalnici bova končala. Greva.”
Pogled ob vstopu v spalnico še dolgo ne bom pozabila. Ne dolgo, nikoli. “Saj nisi resna, tole mi že ne boš porivala v rit.”
“Seveda bom in ti boš užival. Bodi srečen, da te ne bom zvezala… takrat sem pasja, danes bom samo zelo močno kooperativna.”
Kaj se je dogajalo kasneje, govorijo slike v galeriji in video posnetek ki si ga lahko  prav tako lahko ogledate. Prehod iz faze nelagodja in strahu v popolni užitek in naslado so zame Sveta stvar. Občutek, ko nekoga prepelješ čez mejo, ki si jo je sam po nepotrebnem začrtal v glavi, je resnično nepopisen. To se zgodi takrat, ko se dvignejo žaluzije, ki so bile zastrte in so že vrsto let preprečevale vstop nove skrivnostne in nepoznane energije. Prepustil se mi je, čutila sem kako njegovo telo drhti in kako se odziva na vsak moj najnežnejši dražljaj. Roka mu je med igranjem ves čas uhajala h kurcu in želel si ga je drkati…. končati. Sama tega nikoli ne dovolim, sama odločam, kdaj je čas za konec…
“Ne, ne dovolim…”
“Prosim… lepo prosim…”
Prišel je njegov čas… ob banani.. končal je prav neverjetno, prostor je polnilo samo njegovo dihanje in hlipanje… sedla sem na rob postelje in ga uščipnila za bradavico… zaprl je oči… “Tam zunaj imaš krasno ženo, igraj se z njo in pozabi na misijonarca, to počnejo vsi…”